Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/vhosts/timmerbedrijfboxma.nl/webspace/httpdocs/timmerbedrijfboxma.nl/includes/classes/class.statistics.php on line 75 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/vhosts/timmerbedrijfboxma.nl/webspace/httpdocs/timmerbedrijfboxma.nl/includes/classes/class.statistics.php on line 75 Gastenboek

Gastenboek

Welkom op ons gastenboek

Getoond 0–12 van 2112
Henk zegt op 3 oktober, 2019 23:38
Edwin Boxma heeft bij ons 5 ramen vervangen. Het was geen eenvoudige klus omdat we een oud huis hebben. Er is prima werk geleverd, het ziet er keurig uit en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Wij zijn zeer tevreden.
Kees en Tina St zegt op 15 augustus, 2019 09:51
Wij sluiten ons graag aan bij de andere positieve reacties. Edwin heeft voor ons inmiddels 2 klussen gedaan. Eerst een dakkapel afgetimmerd en nu lambrisering in een groot deel van het huis geplaatst. Wat een vakwerk, van een echte vakman! Edwin is daarbij ook nog eens een fijn mens in de omgang en zeer betrouwbaar. Wij zijn heel blij en tevreden over het geleverde werk en komen bij de volgende klus 100% zeker weer bij Boxma terug. 
Ingrid zegt op 15 augustus, 2019 09:49

Edwin heeft bij ons middel groot onderhoud uitgevoerd. Dat hield in een hele nieuwe pui, nieuwe ramen en het verwijderen en vervangen van verrotte dorpels en glaslatten. Hij heeft dat voortvarend, vakkundig en netjes uitgevoerd. Het misverstand over het keukenraam heeft hij inschikkelijk opgelost. Edwin levert niet alleen werk af van goede kwaliteit maar is ook een plezierig persoon. Wij zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk en zullen zeker bij een volgend project een beroep op hem doen.
Huub van Rooij zegt op 15 augustus, 2019 09:38

en Edwin doet het al tijd super goed bij mij en nog altijd netjes afleveren zijn werk als timmerman

met vriendelijk groet huub

Marieke zegt op 10 januari, 2017 23:30
Heel tevreden over E Boxma! Nu 3 klussen laten uitvoeren en altijd goede kwaliteit, expertise, meedenken en vriendelijkheid! komt afspraken na!
Steven zegt op 10 januari, 2017 23:24

Edwin Boxma is een super(timmer)man! Ja, een super(timmer)man! Mijn plexiglas voorzetdeur leek een eenvoudige klus maar bleek zeer ingewikkeld en complex, bijna hogere wiskunde. . . .maar Edwin heeft het gefixed ! Chapeau, petje af! Een vakman, doorzetter, afmaken waar hij aan begint. Voor Edwin heb ik groot respect! Ik ben beeldend kunstenaar en Jij Edwin Jij bent creƫrend kunstenaar. JIJ maakt mensen heel erg blij met je werk! ! !

Het maximale halen uit wat niet maximaal kan en ik met een stralende lach tot ziens zei!

Steven

De Visscher zegt op 1 juni, 2016 19:39
Edwin is een echte vakman die de klus klaart! Hij geeft goede, eerlijke en praktische adviezen, waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Zo wilde ik wat buizen verbergen, maar heeft hij er - in goed overleg- een heel elegant kastje van gemaakt! Ook tegenslagen onderweg worden opgepakt en opgelost, zonder dat ik er last van heb. kortom: een aanrader!
Familie Bloem zegt op 6 november, 2015 14:08
Voor ons huis een nieuwe deur met kozijn laten aanmeten. De deur verzorgden we zelf, maar het kozijn werd daarna incl onze uitgekozen deur tot een geheel gemaakt door de firma Boxma. Top bedrijf!!!: Alles tot in de puntjes goed verzorgd en het resultaat mag er zijn. Met dank, De familie Bloem
Peter Mader zegt op 1 maart, 2014 19:12
Edwin is een vakman. Hij doet wat hij beloofd. Tot in de puntjes verzorgd. Ook een fijn mens om een tijdje over de vloer te hebben. Edwin denk mee, geeft goede adviezen, maar vooral zijn vakmanschap laat zien dat hij tot veel in staat is. Iedereen die een verbouwing laat doen heeft stress. Die stress vloeit weg als Edwin aan de gang gaat. Een absolute aanrader voor mensen die een echte vakman zoeken.
Dhr. Duffels zegt op 8 november, 2012 18:47
Edwin Boxma heeft prima werk geleverd. Hij is komen kijken, gaf advies, heeft een offerte gemaakt en kwam al zijn afspraken na. De prijs/kwaliteit was uitstekend en daarom hebben we Edwin ook ander timmerwerk (afhangen binnendeuren) laten uitvoeren. We kunnen deze vakman, met tientallen jaren timmerwerk ervaring iedereen aanbevelen.
Van Driel zegt op 11 mei, 2012 15:58
Zeer tevreden, wat ik verwacht van een vakman, maar de eerste keer dat ik dat ook gezien heb: heldere nette offerte, met daarin wat er gaat gebeuren voor welke prijs - geen verrassingen achteraf; geeft kritisch advies: draagt alternatieven aan, en daar waar wij van het advies af wilden wijken heeft hij gecontroleerd of hij goed begreep dat wij dat echt zo wilden; communicatie sterk: controleert of alles goed begrepen is, dat komt ook terug in de offerte; daarnaast belt/mailt hij erachteraan als hij te lang geen reactie krijgt; in lijn hiermee is het geleverde eindresultaat van zeer goede kwaliteit
Ron van Wachem/ zegt op 10 mei, 2012 13:14
Dubbel glas in 3 kamers, 8 grote ruiten en een wat kleinere, en achterkant van 1 kamer uitkomend op balkon bijna geheel vernieuwd. Zijn eerste voorstel om gehele achterkant te vernieuwen door houtwerk gemaakt in fabriek, na enig overleg toch vervangen door oplossing met veel meer werk voor Boxma, Toch keurig en precies volgens schema afgeleverd. Bravo! 
Getoond 0–12 van 2112
Timmerbedrijf E. Boxma
Purmerland 306
1448 PZ Purmerend
Tel: 0299-646555
Mob: 06-54615053
Contact »
  • Henk zegt: Edwin Boxma heeft bij ons 5 ra
  • Kees en Tina St zegt: Wij sluiten ons graag aan bij
  • Ingrid zegt: Edwin heeft bij ons middel gro
Reageer »