Warning: preg_match(): Unknown modifier '4' in /var/www/vhosts/timmerbedrijfboxma.nl/webspace/httpdocs/timmerbedrijfboxma.nl/includes/classes/class.statistics.php on line 75 Warning: preg_match(): Unknown modifier 'c' in /var/www/vhosts/timmerbedrijfboxma.nl/webspace/httpdocs/timmerbedrijfboxma.nl/includes/classes/class.statistics.php on line 75 Inbraakpreventie en schadeherstel | Timmerbedrijf Boxma

Inbraakpreventie

Inbraakpreventie begint letterlijk bij uw deurbeveiliging, maar let ook op uw ramen!

Helaas komt het maar al te vaak voor dat u geconfronteerd wordt met inbraak of een poging daartoe. Om potentiƫle inbrekers te ontmoedigen is het zaak uw huis of bedrijfspand goed te beveiligen.

Goede beveiliging bestaat uit een aantal maatregelen om ongewenst binnendringen van de woning of het bedrijfspand te bemoeilijken. U kunt hierbij denken aan veiligheidssloten, veiligheids cilinders, dievenklauwen, anti-inbraakstrips, de juiste scharnieren, deurspionen en andere beveiligingsproducten.

Alle hang- en sluitwerk leveren en monteren wij volgens politiekeurmerk veilig wonen.

Graag adviseren wij u over een goede beveiliging van uw deuren en ramen. Daarbij letten wij ook op het verlichten van zij- en achterdeuren en het beveiligen van kelderramen en lichtkoepels.

Inbraakherstel

Mocht het noodlot toch toeslaan dan herstellen wij de inbraakschade op vakkundige en snelle wijze. Kozijnen en ramen kunnen in de oude staat worden teruggebracht. Bel ons direct en wij komen zo snel mogelijk.

Neem contact opVraag een vrijblijvende offerte aan

Timmerbedrijf E. Boxma
Purmerland 306
1448 PZ Purmerend
Tel: 0299-646555
Mob: 06-54615053
Contact »
  • M.van derSchaaf zegt: Edwin heeft een jaar geleden b
  • J de Jong zegt: Wij hadden een buitendeur die
  • Ton Visser zegt: Edwin heeft bij ons openslaand
Reageer »