Verbouwing Zaandam, Amsterdam, Purmerend e.o.

Een verbouwing van uw huis of bedrijfspand in Zaandam, Amsterdam, Purmerend en omgeving levert vaak veel ruimte op. Vooral het verbouwen van de zolder zorgt ervoor dat u meer leefruimte heeft. Sinds 1992 zijn wij gespecialiseerd in verbouwingen, zolderverbouwingen of het maken van een uitbouw. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak maken wij van uw idee een schitterend resultaat. Wij zijn zowel voor verbouwingen aan het huis als verbouwingen binnenshuis in te schakelen. Wij denken gedurende het gehele verbouwingsproces graag met u mee en adviseren u over uw mogelijkheden voor een verbouwing in Zaandam, Amsterdam, Purmerend en omstreken.

Verbouwing van huizen en bedrijfspanden in Zaandam, Amsterdam en Purmerend 

Voor een kleine aanpassing tot een complete verbouwing of voor herstelwerkzaamheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om u te laten informeren naar de mogelijkheden. Vraag vrijblijvend een offerte aan op de website of neem contact op. Voor een verbouwing in Zaandam, Amsterdam, Purmerend en omstreken kunt u bij ons terecht.

Neem contact opVraag een vrijblijvende offerte aan

Verbouwing binnenshuis in Amsterdam, Purmerend, Zaandam e.o.

Een zolderruimte verbouwen zodat er een mooie kinderkamer, washok, kastenwand of hobbyruimte wordt gecreëerd. Het verplaatsen van tussenmuren zodat er nieuwe wanden worden getimmerd en een kamer juist groter of kleiner wordt gemaakt. Het zijn enkele voorbeelden van verbouwingen in Zaandam, Amsterdam en Purmerend die wij voor u kunnen bewerkstelligen. Maar natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor het renoveren van vloeren, deuren, ramen of kozijnen in huis. En daar stoppen onze werkzaamheden nog niet. Ook het nodige loodgieters- en elektrawerk, stucwerk en schilderwerk verzorgen wij tijdens uw verbouwing in Amsterdam en omgeving. Zo bent u gelijk klaar met alle werkzaamheden en kunt u zonder zorgen genieten van het uitstekende resultaat.

Verbouwing aan het huis in Amsterdam, Zaandam en Purmerend

Werkzaamheden aan het huis bevatten onder andere de volgende mogelijkheden:

 • Het plaatsen of renoveren van een dakkapel, dakramen en dakbedekkingen.
 • Het opknappen of plaatsen van een schuur.
 • Het aanleggen van een houten terras, waarbij ligging in de zon of juist met een aangename beschutting tot de opties behoren.
 • Ook voor het plaatsen van een poort of schutting rondom uw woning kunt u gerust met ons contact opnemen.
 • Nieuwe kozijnen met openslaande deuren, nieuwe ramen, boeilijsten enz.

Herstel van houtrot

In het geval van houtrot kunt u het beste met ons contact opnemen. Het is namelijk niet altijd nodig om te vernieuwen. In veel gevallen is houtrot op een andere manier op te lossen door bijvoorbeeld een houten lipstuk te plaatsen.

Werkgebied

Ons werkgebied bestaat uit de omgeving Noord-Holland. Zo doen wij verbouwingen in de volgende plaatsen:

 • Amsterdam
 • Purmerend
 • Zaandam
 • Uiteraard werken wij ook in andere plaatsen in Noord-Holland

Natuurlijk kunt u bij ons een vrijblijvende offerte voor uw verbouwing in Zaandam, Amsterdam, Purmerend en omgeving aanvragen. Maak daarvoor gebruik van onze offerte pagina. Ook voor interieurvraagstukken of ander timmerwerk kunt u met ons contact opnemen per telefoon of e-mail. De contactinformatie is te vinden op de contact pagina.

Bij timmerbedrijf Boxma is een verbouwing in Zaandam en omgeving van uw huis of bedrijfspand in goede handen. Vakwerk tegen een scherpe prijs.

 

Start verbouwing schuurResultaat verbouwing schuurVerbouwing houten kozijnenVerbouwing binnenshuis

Timmerbedrijf E. Boxma
Purmerland 306
1448 PZ Purmerend
Tel: 0299-646555
Mob: 06-54615053
Contact »
 • Henk zegt: Edwin Boxma heeft bij ons 5 ra
 • Kees en Tina St zegt: Wij sluiten ons graag aan bij
 • Ingrid zegt: Edwin heeft bij ons middel gro
Reageer »