Timmerman Zaandam: Timmerbedrijf Boxma

Timmerbedrijf Boxma helpt u als timmerman in Zaandam met al het timmerwerk dat u niet zelf wilt of kunt uitvoeren, zoals het repareren van kozijnen, het maken van een uitbouw of een verbouwing in Zaandam. We helpen u met:

Waarom timmerbedrijf Boxma?

Laat uw timmerwerk uitvoeren door een ervaren timmerman in Zaandam:

  • Klanten geven ons een 9,4 op Werkspot.nl
  • Eén timmerman voor al uw timmerwerk
  • Timmerbedrijf met meer dan 32 jaar ervaring

Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door timmerman Boxma zelf. Er is dus direct en persoonlijk contact voor uw klus. Neem voor timmerwerkzaamheden op maat contact op met timmerbedrijf Boxma of vraag een vrijblijvende offerte aan.

(Zolder)verbouwing

Deuren, ramen en kozijnen

Meubels op maat

Radiatorombouw

Lambrisering

Overige klussen

Recensies van klanten uit Zaandam

We hebben bij dit timmerbedrijf een nieuwe trap laten maken. Ze komen hun beloften na en zijn duidelijk in de communicatie. Binnen 2 dagen was de trap compleet afgewerkt. Een echte aanrader!

Joke Verlind uit Hoornseveld, Zaandam

Op aanraden van een collega bij Edwin terechtgekomen. Ik had vooraf geen idee wat ik precies wilde, maar hij heeft me heel geduldig geholpen en geadviseerd. Snelle levering en plaatsing. Deskundigheid, vriendelijkheid en prijs waren uitstekend.

Robert Doornstra uit Zuiderhout, Zaandam

Al jarenlang klant bij dit bedrijf. Ze geven op een heldere en vriendelijke manier advies. Daarnaast ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van het timmerwerk: heel degelijk en stevig. Goed bereikbaar voor vragen en advies.

Peter Franken uit Poelenburg, Zaandam

Volledige verbouwing in Zaandam

Timmerman Edwin Boxma verzorgt verbouwingen in Zaandam, Amsterdam en Purmerend en omgeving van A tot Z. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het inhuren van andere partijen. Timmerbedrijf Boxma is een all round timmerman die de verbouwing verzorgt voor uw woning of bedrijfspand in Zaandam. Mochten er werkzaamheden nodig zijn die specialistische kennis vereisen dan neemt timmerbedrijf Boxma contact op met deze partij en zorgt ervoor dat de werkzaamheden naar behoren uitgevoerd worden. Uiteraard gebeurt dit in overleg met u, timmerman Edwin Boxma verzorgt verbouwingen in Zaandam, Purmerend en Amsterdam volledig naar uw wensen.

Deuren, ramen en kozijnen

Timmerbedrijf Boxma plaatst geheel op maat gemaakte (sier)kozijnen voor uw ramen en deuren in Zaandam. Deze werkzaamheden kunnen volledig naar uw wensen uitgevoerd worden. Timmerbedrijf Boxma heeft ervaring met duurzame, weersbestendige kozijnen voor een schuur in de achtertuin. Maar ook voor sierkozijnen die passen binnen uw interieur kunt u bij timmerman Edwin Boxma terecht.

 

Meubels op maat

Timmerbedrijf Boxma maakt stijlvolle meubels op maat die perfect passen binnen uw interieur. In overleg met u maakt timmerman Edwin Boxma een ontwerp op maat voor uw meubels. U heeft hierdoor niet alleen invloed op het ontwerp van uw meubels, maar ook op de houtsoort, afmeting en kleur. Timmerbedrijf Boxma kijkt met u mee en adviseert over de mogelijkheden om zo samen met u tot een ontwerp te komen. Dit ontwerp is volledig afgestemd op uw wensen en huidige interieur. Timmerman Edwin Boxma kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden voor meubels op maat binnen uw interieur.

Radiatorombouw

Radiatorombouw

De radiator is een essentieel onderdeel van elke woonkamer, maar veel mensen vinden het niet het mooiste onderdeel. Een ervaren timmerman kan hierbij helpen door een ombouw te maken om de radiator.

Timmerbedrijf Boxma maakt een radiatorombouw op maat, toegespitst op uw wensen en interieur. De ombouw zorgt ervoor dat de radiator verdwijnt en voegt extra sfeer toe aan uw interieur.

Lambrisering

Lambrisering is het betimmeren van een wand met latten of panelen. Het geeft uw gang of woonkamer extra sfeer en een stijlvol uiterlijk. U kunt kiezen voor een klassieke look maar ook voor een modern tintje. Timmerman Edwin Boxma bekijkt graag samen met u de mogelijkheden voor lambrisering.

Andere klussen

Dit is slechts een kleine selectie uit de werkzaamheden van timmerman Boxma. Door de jarenlange ervaring als timmerman kan timmerbedrijf Boxma u van dienst zijn bij vele andere klussen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn bij uw timmerwerkzaamheden in Zaandam. U kunt ons bereiken op nummer 0299 646 555 of 06 5461 5053.

Werkgebied timmerman Boxma

Timmerbedrijf Boxma is al sinds 1993 een begrip in Zaandam en omgeving. De kracht van het timmerbedrijf is de kwaliteit en vakmanschap van de timmerman. Al ruim 32 jaar haalt timmerman Boxma zijn energie en motivatie uit de tevredenheid van zijn klanten. Door het leveren van maatwerk tegen een betaalbare prijs is er door de jaren een goede reputatie opgebouwd binnen een grote klantenkring.

“Edwin is een vakman. Hij doet wat hij belooft. Tot in de puntjes verzorgd” – Peter Mader

Over timmerman Edwin Boxma

Edwin Boxma heeft al 32 jaar ervaring met grote en kleine timmerprojecten. Deze passie begon al op jonge leeftijd. Als kind was Edwin al aan het werk met zijn handen.

Vanaf zijn 17e is hij werkzaam als timmerman. Na enige jaren ervaring opgedaan te hebben bij aannemers en bouwbedrijven besloot hij uiteindelijk zijn eigen bedrijf te beginnen. Edwin haalt zijn energie en motivatie uit het realiseren van mooie timmerprojecten voor zijn klanten. Maak kennis met timmerman Edwin Boxma in dit korte filmpje hiernaast.

Vrijblijvende offerte voor uw klus of verbouwing in Zaandam

Voor een vrijblijvende offerte van uw timmerwerkzaamheden kunt u timmerbedrijf Boxma bereiken via de contactpagina, of bel direct 0299 646 555 / 06 5461 5053.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks