Kozijnen

Timmerbedrijf Boxma: uw ramen en kozijnen specialist

Wij maken houten kozijnen geheel op maat in onze werkplaats in Zaandam. Naast stijlvolle sierkozijnen hebben we ook veel ervaring met weersbestendige en duurzame kozijnen voor de schuur. Timmerbedrijf Boxma helpt u bij:

  • Houten kozijn op maat laten maken
  • Kozijnen vervangen
  • Isolerend HR++ glas laten plaatsen

Stijlvolle uitstraling door houten kozijn

Door een houten kozijn op maat te laten maken, geeft u de buitengevel een stijlvolle en authentieke uitstraling. Ook is een houten kozijn makkelijk te repareren. Houtrot verwijderen of het repareren van afgebroken stukken is eenvoudig zelf te doen. Maar we raden u aan om kozijnen minstens om de vijf jaar te schuren en te verven. Daarmee vermindert u de kans op houtrot en vochtproblemen aanzienlijk. Wij plaatsen ook draaikiepramen en kantelramen, zodat u het raam op verschillende manieren kunt openen. Wij plaatsen de volgende typen ramen:

  • Vaste ramen
  • Draaikiep ramen
  • Val ramen

Waarom kiezen voor Timmerbedrijf Boxma?

Wij zijn al meer dan 32 jaar dé specialist op het gebied van timmerwerk, kozijnen, ramen en verbouwingen. In de afgelopen jaren hebben we al vele kozijnen mogen plaatsen in Zaandam, Purmerend, Amsterdam en omgeving. Timmerbedrijf Boxma helpt u met alle timmerwerkzaamheden waar u niet aan toekomt. Daardoor heeft u één timmerman voor alle klussen in huis: verbouwingen, dakkapellen, vloeren, veranda’s en verbouwingen. Timmerman Boxma voert alle werkzaamheden zelf uit waardoor er altijd persoonlijk en direct contact is met onze timmerman.

Maak kennis met Timmerbedrijf Boxma

Wat zeggen klanten over Timmerbedrijf Boxma?

Edwin is echt een vakman! Hij is betrouwbaar en eerlijk over de prijzen. Hij komt keurig op tijd en levert netjes werk af. Super werk!

Niels Schoenmakers uit Zaandam

Heel prettig gewerkt met Edwin. Hij heeft een groot kozijn vervangen en twee kleine kozijnen geplaatst aan de zijkant van ons huis. Hij werkt netjes en komt zijn afspraken na.

fam. De Boer uit Zaandam

De heer Boxma is vriendelijk en werkt vlot. Hij is prettig in contact en controleert of hij alles goed heeft begrepen. Daardoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan.

Mathilde de Vries uit Zaandam

Neem contact op

Heeft u vragen over onze kozijnen of wilt u een offerte opvragen? Neem contact op met Timmerbedrijf Boxma:

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks