Timmerman Amsterdam, Zaandam, Purmerend e.o.

Op deze pagina leest u meer informatie over dé timmerman in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en omstreken: timmerbedrijf Edwin Boxma.

Passie voor het timmervakwerk

Edwin Boxma is een timmerman in Amsterdam, Purmerend, Zaandam en omgeving met een echte passie voor het timmerwerk. Met 32 jaar ervaring in zowel grote als kleine timmerwerken aan woningen heeft hij al vele prachtige producten mogen realiseren. Zoals geen andere timmerman haalt hij zijn energie en motivatie keer op keer uit de tevredenheid van zijn klanten bij het zien van het geleverde werk. Maar ook het ambachtswerk zelf leidt bij timmerman Boxma tot voldoening. Elke kast of dakkapel is weer uniek. Dat is het mooie van het timmervakwerk.

Bent u op zoek naar een vakman voor uw timmerwerkzaamheden in Amsterdam? Neem contact op met Edwin Boxma of vraag een offerte aan.

Allround timmerman Amsterdam, Zaandam, Purmerend e.o.

Dankzij de jarenlange ervaring in het vak is Edwin Boxma als timmerman in Amsterdam te bereiken voor al uw timmerwerkzaamheden. Enkele voorbeelden daarvan zijn:

  • (Schuif)deuren
  • Dakkapellen
  • (Sier)kozijnen
  • Houten terrassen
  • Schuren
  • Meubels

Er zijn nog vele andere werkzaamheden die timmerman Boxma in Amsterdam, Purmerend, Zaandam e.o. voor u kan doen. Zo is het ook mogelijk om de gehele verbouwing aan hem over te laten. Uw voordeel hierin is dat timmerman Boxma alle facetten van de verbouwing regelt, zodat het totaalplaatje vanuit één partij gerealiseerd wordt. Uiteraard wordt het timmerwerk gedaan door timmerman Boxma zelf. Voor andere werkzaamheden zoals het elektrawerk, loodgieterswerk en het stucwerk zal E. Boxma als timmerbedrijf in Amsterdam e.o. de juiste personen inschakelen.

Hoe het allemaal begon

Vanaf kleins af aan was Boxma al aan het werk met zijn handen. Deze interesse zette hij voort met een timmeropleiding, dat hij opvolgde met een aannemerscursus en hiervoor ook een diploma behaalde. Vanaf zijn 17e jaar is Boxma werkzaam als timmerman in Amsterdam en andere delen van Nederland. Hij breidde zijn vak uit bij diverse aannemers, waar hij de fijne kneepjes van het vak heeft kunnen leren. Na het opdoen van vele jaren ervaring besloot Boxma een timmerbedrijf voor zichzelf te beginnen.

Ondertussen is Boxma al 32 jaar actief als timmerman in Amsterdam, Zaandam, Purmerend en omgeving, met vele tevreden klanten.

Neem voor al uw timmerwerkzaamheden in Amsterdam contact op met Edwin Boxma. Ook kunt u een offerte aanvragen.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks