Ervaringen van klanten

Lees hieronder ervaringen van klanten. Zelf een ervaring delen? Graag horen we uw ervaring met timmerbedrijf Boxma. Vul het contactformulier en we plaatsen uw ervaring op de website.

Edwin heeft een jaar geleden bij mij het interieur aangepast. Daardoor is de schuine hoek in de keuken omgevormd tot een waanzinnig bruikbare kast, en is de slaapkamer van mijn zoon eindelijk volwaardig. Edwin luistert goed en respectvol naar eigen ideeën van mijn kant. Ik ben dan ook trots dat ik het zelf had bedacht en de uitvoering is heel erg mooi en praktisch geworden. Een heel prettige samenwerking. Edwin werkt hard en staat open voor elk idee. Verder is hij goud waard voor wat hij ook maakt.

Merellijn van der Schaaf, Duivendrecht

Wij hadden een buitendeur die enkele millimeters verzakt was zodat het slot niet meer werkte. De heer Boxma heeft het vakkundig hersteld. Een timmerman met magische handen.

J. de  Jong

Edwin heeft bij ons openslaande deuren met goede beveiliging geplaatst. Wij zijn heel tevreden met de kwaliteit, de snelheid en deskundigheid van Edwin. Hij is duidelijk in zijn advies en gebruikt hoogwaardige materialen. Prima en prettig bedrijf/persoon om zaken mee te doen!

Ton Visser

Edwin Boxma heeft bij ons 5 ramen vervangen. Het was geen eenvoudige klus omdat we een oud huis hebben. Er is prima werk geleverd, het ziet er keurig uit en alle afspraken zijn netjes nagekomen. Wij zijn zeer tevreden.

Henk

Wij sluiten ons graag aan bij de andere positieve reacties. Edwin heeft voor ons inmiddels 2 klussen gedaan. Eerst een dakkapel afgetimmerd en nu lambrisering in een groot deel van het huis geplaatst. Wat een vakwerk, van een echte vakman! Edwin is daarbij ook nog eens een fijn mens in de omgang en zeer betrouwbaar. Wij zijn heel blij en tevreden over het geleverde werk en komen bij de volgende klus 100% zeker weer bij Boxma terug.

Kees en Tina St

Edwin heeft bij ons middel groot onderhoud uitgevoerd. Dat hield in een hele nieuwe pui, nieuwe ramen en het verwijderen en vervangen van verrotte dorpels en glaslatten. Hij heeft dat voortvarend, vakkundig en netjes uitgevoerd. Het misverstand over het keukenraam heeft hij inschikkelijk opgelost. Edwin levert niet alleen werk af van goede kwaliteit maar is ook een plezierig persoon. Wij zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk en zullen zeker bij een volgend project een beroep op hem doen.

Ingrid

en Edwin doet het al tijd super goed bij mij en nog altijd netjes afleveren zijn werk als timmerman

met vriendelijk groet huub

 

Heel tevreden over E Boxma! Nu 3 klussen laten uitvoeren en altijd goede kwaliteit, expertise, meedenken en vriendelijkheid! komt afspraken na!

Marieke

 

Edwin Boxma is een super(timmer)man! Ja, een super(timmer)man! Mijn plexiglas voorzetdeur leek een eenvoudige klus maar bleek zeer ingewikkeld en complex, bijna hogere wiskunde. . . .maar Edwin heeft het gefixed ! Chapeau, petje af! Een vakman, doorzetter, afmaken waar hij aan begint. Voor Edwin heb ik groot respect! Ik ben beeldend kunstenaar en Jij Edwin Jij bent creërend kunstenaar. JIJ maakt mensen heel erg blij met je werk! ! !

Het maximale halen uit wat niet maximaal kan en ik met een stralende lach tot ziens zei!

Steven

Edwin is een echte vakman die de klus klaart! Hij geeft goede, eerlijke en praktische adviezen, waar ik zelf nog niet aan had gedacht. Zo wilde ik wat buizen verbergen, maar heeft hij er – in goed overleg- een heel elegant kastje van gemaakt! Ook tegenslagen onderweg worden opgepakt en opgelost, zonder dat ik er last van heb. kortom: een aanrader!

de Visscher

Voor ons huis een nieuwe deur met kozijn laten aanmeten. De deur verzorgden we zelf, maar het kozijn werd daarna incl onze uitgekozen deur tot een geheel gemaakt door de firma Boxma. Top bedrijf!!!: Alles tot in de puntjes goed verzorgd en het resultaat mag er zijn.

Met dank, De familie Bloem

Edwin is een vakman. Hij doet wat hij beloofd. Tot in de puntjes verzorgd. Ook een fijn mens om een tijdje over de vloer te hebben. Edwin denk mee, geeft goede adviezen, maar vooral zijn vakmanschap laat zien dat hij tot veel in staat is. Iedereen die een verbouwing laat doen heeft stress. Die stress vloeit weg als Edwin aan de gang gaat. Een absolute aanrader voor mensen die een echte vakman zoeken.

Peter Mader

Edwin Boxma heeft prima werk geleverd. Hij is komen kijken, gaf advies, heeft een offerte gemaakt en kwam al zijn afspraken na. De prijs/kwaliteit was uitstekend en daarom hebben we Edwin ook ander timmerwerk (afhangen binnendeuren) laten uitvoeren. We kunnen deze vakman, met tientallen jaren timmerwerk ervaring iedereen aanbevelen.

Dhr. Duffels 

Zeer tevreden, wat ik verwacht van een vakman, maar de eerste keer dat ik dat ook gezien heb: heldere nette offerte, met daarin wat er gaat gebeuren voor welke prijs – geen verrassingen achteraf; geeft kritisch advies: draagt alternatieven aan, en daar waar wij van het advies af wilden wijken heeft hij gecontroleerd of hij goed begreep dat wij dat echt zo wilden; communicatie sterk: controleert of alles goed begrepen is, dat komt ook terug in de offerte; daarnaast belt/mailt hij erachteraan als hij te lang geen reactie krijgt; in lijn hiermee is het geleverde eindresultaat van zeer goede kwaliteit

van Driel

Dubbel glas in 3 kamers, 8 grote ruiten en een wat kleinere, en achterkant van 1 kamer uitkomend op balkon bijna geheel vernieuwd. Zijn eerste voorstel om gehele achterkant te vernieuwen door houtwerk gemaakt in fabriek, na enig overleg toch vervangen door oplossing met veel meer werk voor Boxma, Toch keurig en precies volgens schema afgeleverd. Bravo!

Ron van Wachem

beste Edwin, veel dank voor de prachtige lambrizering en de mooie ombouw van de verwarming in ons huisje op de dijk. Echt vakmanschap! Heel graag tot een volgende keer! Groetjes

Fam van Willens

Dhr.E.Boxma is een zeer betrouwbaar persoon. Als alleenstande oude dame, heeft hij met hart en ziel voor mij gewerkt. Ik kan hem u met een gerust hart aanbevelen. Ik beschouw hem nu als mijn zoon, hoewel ik uit een warm land kom. Moge de Heere hem en al z”n dierbaren zegenen, is mijn wens en bede voor deze familie. Groetjes.

Marian

Meedenkende timmerman, zeer precies en supersnel. In 2004 en nu ook in 2012 zeer zeer tevreden!!

Harry & Iris

Nogmaals hartelijk dank voor het goede (beveiligings) werk aan onze deur. U kwam met een hele mooie en creatieve oplossing. We zijn er echt heel blij mee. Ik zal reclame voor u maken in onze buurt!

A. Ooms

Afgelopen September 2011 heeft Edwin bij ons de bovenverdieping gerenoveerd. Hierbij heeft hij onder andere twee prachtige inbouwkasten gemaakt. Wij zijn over het traject van offerte tot oplevering zeer tevreden. Voor een volgende klus weten wij deze vakman zeker weer te vinden.

Familie Steenbe

Nogmaals wiilen wij U onze dank betuigen voor de uitvoering en afwerking van al ons “sluitwerk”. We zijn er zeer tevreden over.

Met vriendelijke groet

Herbert Coudron

Edwin Boxma voert al sinds 1998 diverse klussen voor ons uit, variërend van het maken tot een mooie kast of trap, het afhangen van nieuwe deuren tot het leggen van een complete houten vloer. Edwin is een vakman, iemand die meedenkt en keurig werk aflevert. Edwin, bedankt en we hebben nog wensen genoeg dus tot snel maar weer!

Fam. van Lindert

Hallo meneer Boxma,
Namens mij en de gehele V.v.E. Hartelijk dank voor de mooie schuiframen, met eveneens mooie afwerking! Wij zijn zeer tevreden. Mochten wij in de toekomst weer een klus hebben dan komen wij zeker weer bij u.

H.J. Schurink

Hartstikke bedankt voor de goede oplevering
en het mooie werk wat u heeft geleverd.

Kees

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks