Dakraam plaatsen

Een dakraam maakt van elke donkere zolder een prachtige lichte kamer. Wist u dat een dakraam plaatsen veel voordelen heeft? Denk bijvoorbeeld aan een betere ventilatie van de ruimte, meer daglicht en natuurlijk een mooi uiterlijk. Ook zijn er verschillende soorten dakramen mogelijk, zoals een vast raam, een valraam en een tuimelraam.

  • Dakramen op maat gemaakt
  • Altijd de beste kwaliteit met Velux dakramen
  • Al meer dan 30 jaar ervaring

Soorten dakramen

Dakramen bestaan er in veel verschillende soorten, maten en merken. De meest voorkomende soorten zijn het tuimelraam, dat 180 graden om zijn as draait, en het valraam, dat in een hoek van 45 graden naar binnen of naar buiten opent. Al onze dakramen zijn van het merk Velux, zodat u gegarandeerd bent van de beste kwaliteit. Weet u niet zo goed welk raam geschikt is voor uw dak? Neem dan contact met ons op voor advies en een vrijblijvende offerte.

Prijs dakraam plaatsen

Gezien de vele mogelijkheden is het lastig een vaste prijs te kunnen geven voor het plaatsen van een dakraam. Denk bijvoorbeeld aan de grootte en de hoogte van het raam, het soort raam, het merk, de materialen, de afwerking en eventuele andere bijkomstige klussen. Er is natuurlijk veel mogelijk en we luisteren hierbij goed naar uw wensen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of ontvang een vrijblijvende offerte.

Voorbeelden van onze projecten

Dakraam geplaatst op een zolderverdieping in Assendelft

Dakraam in aanbouw in een appartement in Amsterdam

Waarom Timmerbedrijf Boxma?

U kunt bij Timmerbedrijf Boxma terecht voor al uw timmerwerkzaamheden. We plaatsen niet alleen dakramen, maar ook kozijnen, deuren, trappen, carports, vloeren en nog veel meer. Ook voor grote verbouwingen, zoals een zolderverbouwing of een nieuwe keuken, zit u bij ons helemaal goed. Voor elke klus leveren we ook de benodigdheden, zodat u altijd een all-in-prijs krijgt. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Zolderverbouwing

Timmerbedrijf Boxma is dé specialist voor uw zolderverbouwing. We hebben jarenlange ervaring in het opknappen en verbouwen van zolderverdiepingen, waar het plaatsen van een dakraam een veelvoorkomende klus voor is. Een groot dakraam zorgt ervoor dat uw zolderkamer lichter wordt en daardoor groter oogt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw zolderverbouwing.

Reviews

Ik ben erg tevreden over Timmerbedrijf Boxma! Edwin heeft al drie klussen bij ons uitgevoerd en de kwaliteit, expertise, het meedenken en vriendelijkheid zijn elke keer goed. Ook komt hij netjes al zijn afspraken na – Marieke uit Zaandam

Edwin heeft voor ons een nieuw kozijn aangemeten voor de voordeur. Wat een topbedrijf! Het resultaat is prachtig en alles was tot in de puntjes verzorgd. Bedankt! – Fam. Bloem uit Zaandam

Timmerbedrijf Boxma heeft bij ons een aantal ramen vervangen. We hebben een oud huis, dus dit was geen makkelijk werk. Het eindresultaat ziet er keurig uit, Edwin heeft goed zijn werk gedaan en hij is al zijn afspraken nagekomen. We zijn enorm tevreden. – Henk uit Purmerend

Contact

We zijn een professioneel en persoonlijk timmerbedrijf in de regio Zaandam, Amsterdam, Purmerend en omgeving. Heeft u vragen over onze timmerwerkzaamheden of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen, neem dan contact met ons op.

© 2024 Alle rechten voorbehouden | Powered by iClicks